Viis-ühes küpsetusseade Polaris PST 0805: muutke iga eine eriliseks

The 5-in-1 Baking Device Polaris PST 0805: Make Every Meal Special

Valentin Zaitsev |

Kui olete toidusõber, kellele meeldib köögis erinevate retseptidega katsetada, siis meeldib teile viis-ühes küpsetusseade Polaris PST 0805 . See mitmekülgne seade võimaldab teil hõlpsalt valmistada mitmesuguseid maitsvaid hõrgutisi, sealhulgas võileibu, grillroogasid, Viini vahvleid, pähkleid ja õhukesi vahvleid.

Seadmel on 5 paari paneele, mida saate erinevate roogade loomiseks välja vahetada. Iga paneelipaar on mõeldud kindlat tüüpi toidu jaoks ja tänu BIOTORE mittenakkuvale kattele on neid lihtne puhastada.

Üks parimaid asju Polaris PST 0805 juures on see, et sellel on automaatne temperatuuri reguleerimine. See tähendab, et te ei pea toiduvalmistamise ajal muretsema kuumuse pideva reguleerimise pärast. Selle asemel hoiab seade ühtlase temperatuuri kogu küpsetusprotsessi vältel, tagades, et teie toit tuleb iga kord ideaalselt välja.

Polaris PST 0805-l on ka libisemisvastased jalad, mis hoiavad selle toiduvalmistamise ajal kindlalt paigal. See on eriti oluline pliidiplaatidega töötamisel, kuna te ei soovi, et seade kogemata tööpinnalt maha libiseb.

850 W võimsusega Polaris PST 0805 on võimas seade, mis saab hakkama ka kõige raskemate toiduvalmistamistöödega. Olenemata sellest, kas valmistate kiiret suupistet või täielikku einet, see seade aitab teil kiiresti maitsvaid roogasid valmistada.

Üldiselt on 5-in-1 küpsetusseade Polaris PST 0805 kohustuslik igale toidusõbrale. Oma mitmekülgse disaini, automaatse temperatuuriregulaatori ja kergesti puhastatavate paneelidega on see ideaalne tööriist mitmesuguste maitsvate hõrgutiste loomiseks. Miks siis oodata? Lisage Polaris PST 0805 oma köögiarsenali juba täna ja alustage tormi valmistamist!

Jäta kommentaar

Pange tähele: kommentaarid tuleb enne avaldamist kinnitada.