Õppige kõiki retsepte Polaris PMC 0567AD multikeetjaga: põhjalik ülevaade.

Master Any Recipe with the Polaris PMC 0567AD Multicooker: A Comprehensive Review.

Valentin Zaitsev |

Polaris PMC 0567AD Multicooker on mitmekülgne ja mugav köögiseade, mis võib muuta teie toiduvalmistamise viisi. 300 küpsetusrežiimi ja ainulaadse funktsiooni "My Recipe Plus" abil saab see multikeetja hakkama peaaegu kõigi toiduvalmistamisülesannetega.

Multikeetja kaussil on mittenakkuva Biotore kate, mis muudab selle pärast kasutamist kergesti puhastatavaks. Rikkaliku 5-liitrise mahuga kauss on piisavalt suur, et valmistada eine kuni 10-liikmelisele perele. Lisaks on see nõudepesumasinas pestav, muutes puhastamise imelihtsaks.

Üks Polaris PMC 0567AD silmapaistvamaid omadusi on selle 24-tunnine viitetaimer. See võimaldab teil koostisosad enne tähtaega ette valmistada ja lasta multikeetjal kindlal kellaajal küpsetada, nii et teie söök on valmis siis, kui soovite. Multikeetjal on ka 37 eelprogrammeeritud küpsetusrežiimi, sealhulgas supp, teraviljad, praadimine, pasta, piimapuder, hautamine, küpsetamine, jogurt, aurutamine, moos, pilaf ja kuumutamine.

Multifunktsionaalne ekraan tagab lihtsa juurdepääsu kõikidele seadistustele ja režiimidele ning temperatuuri saab hoida kuni 24 tundi pärast küpsetamist. Lisaks saab multikooker voolukatkestuse korral programmi salvestada kuni 20 minutiks, nii et te ei pea kartma, et retsepti keset edenemist kaotate.

Polaris PMC 0567AD multikeetjaga on kaasas ka eemaldatav juhe, mis hõlbustab hoiustamist, ning hulk tarvikuid, sealhulgas supilusikatäis, mõõtetops ja auruanum. Lisaks on sellega kaasas isegi retseptiraamat, mis aitab teil alustada.

Polaris PMC 0567AD Multicooker on suurepärane investeering, olenemata sellest, kas olete hõivatud lapsevanem, kes üritab töö- ja pereelu ühildada, või innukas kodukokk, kes otsib mugavat toiduvalmistamise viisi. Oma mitmekülgsete toiduvalmistamisrežiimide, hõlpsasti kasutatava liidese ja mugavate funktsioonidega saab sellest multikeetjast kindlasti teie köögi põhiosa.

Jäta kommentaar

Pange tähele: kommentaarid tuleb enne avaldamist kinnitada.