Kuidas parandada siseõhu kvaliteeti niisutaja POLARIS PUH 1010 Wi-Fi IQ Home abil?

How to Improve Indoor Air Quality with the Humidifier POLARIS PUH 1010 Wi-Fi IQ Home?

Valentin Zaitsev |

Kas olete väsinud kuivast ja umbsest siseõhust? Kas soovite hingata sisse värsket ja puhast õhku, olles mugavalt kodus? Kui vastus on jaatav, siis vajate õhuniisutajat POLARIS PUH 1010 Wi-Fi IQ Home .

See kõrgtehnoloogiline niisutaja on varustatud täiustatud funktsioonidega, mis aitavad teil saavutada optimaalse siseõhu kvaliteedi. Tänu Wi-Fi funktsioonile saate õhuniisutajat hõlpsasti juhtida mobiilirakendusega IQ Home. Lihtsalt laadige rakendus alla ja looge ühendus oma Wi-Fi-võrguga. Seejärel saate reguleerida seadeid ja jälgida niisutaja jõudlust kõikjal.

Puutetundlik juhtpaneel ja multifunktsionaalne ekraan võimaldavad hõlpsalt erinevate seadistuste vahel lülituda. Saate valida 3 aurukiiruse vahel, olenevalt õhuniiskuse tasemest, mida soovite saavutada. Keraamiline veepuhastusfilter tagab, et vesi on puhas ja vaba lisanditest, et saaksite nautida puhast ja tervislikku siseõhku.

Õhuniisutajal POLARIS PUH 1010 Wi-Fi IQ Home on ka automaatne väljalülitusfunktsioon ja taimer, mida saab seadistada kuni 12 tunniks. Kui paagis ei ole vett, lülitub õhuniisutaja automaatselt välja, tagades ohutuse ja meelerahu. Veepaagi maht on 5,5 liitrit, mistõttu sobib see kuni 45 m² ruumidesse. Vaid 30 W energiatarbimisega on see energiasäästlik ega tõsta teie elektriarvet.

Õhuniisutaja POLARIS PUH 1010 Wi-Fi IQ Home on ideaalne lahendus siseõhu kvaliteedi parandamiseks. Oma täiustatud funktsioonide, elegantse disaini ja kasutuslihtsuse tõttu on see kohustuslik igale inimesele, kes soovib hingata värsket ja puhast õhku, olles samal ajal kodus mugav. Miks siis oodata? Telli oma juba täna ja naudi tervisliku siseõhu eeliseid!

Jäta kommentaar

Pange tähele: kommentaarid tuleb enne avaldamist kinnitada.