Olge valmis ujuva markeriga silma paistma!

Get Ready to Make a Splash with the Floating Marker!

Valentin Zaitsev |

Kas olete väsinud igavale vanale paberile värvimisest? Kas soovite oma kunsti ellu äratada täiesti uuel viisil? Floating Marker komplekt on siin, et päästa päev!

Selles komplektis on 11 heledat ja värvilist markerit ning spetsiaalne keraamiline lusikas. Kõigepealt puhastage lusikas paberrätikuga, et see oleks kena ja sädelevalt puhas. Järgmiseks haara marker ja hakka lusikale joonistama. See võib olla ükskõik milline rumal näost kuni hiiglasliku jäätisekoonini. Kui olete lõpetanud, laske oma kunstil mõni sekund kuivada ja asetage seejärel lusikas õrnalt suurde veekaussi. Ja just nii ärkab teie kunst ellu ja hõljub vee peal.

Ujuv marker pole mitte ainult ülilõbus, vaid see on ka suurepärane viis loovaks saada ja oma kujutlusvõimet kasutada. Lisaks on 11 erineva värvi valikuga võimalused lõputud. Kujutage ette, et loote terve veealuse maailma erinevate olendite ja taimedega.

Ja parim osa? Keraamilist lusikat saab kasutada ikka ja jälle, nii et saate ikka ja jälle luua ujuvaid meistriteoseid.

Niisiis, haarake oma ujuva markeri komplekt ja valmistuge oma kunstiga silma paistma. Kes teab, võite isegi olla järgmine ujuva kunsti Monet!

Jäta kommentaar

Pange tähele: kommentaarid tuleb enne avaldamist kinnitada.